Удосконалення технологічного процесу ремонту зернозбирального комбайна Lexion 600 фірми Claas - Сливка, Дмитро Миколайович; Slyvka, Dmytro Mykolaiovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
В сучасному світі швидкість технологічного розвитку надзвичайно висока, особливо в галузі сільськогосподарської техніки. Одним із ключових аспектів цього процесу є постійне удосконалення технологічних процесів ремонту та обслуговування. Серед сільськогосподарської техніки зернозбиральні комбайни відіграють важливу роль у збиранні врожаю та оптимізації сільськогосподарських процесів.V suchasnomu sviti shvydkist tekhnolohichnoho rozvytku nadzvychaino vysoka, osoblyvo v haluzi silskohospodarskoi tekhniky. Odnym iz kliuchovykh aspektiv tsoho protsesu ye postiine udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv remontu ta obsluhovuvannia. Sered silskohospodarskoi tekhniky zernozbyralni kombainy vidihraiut vazhlyvu rol u zbyranni vrozhaiu ta optymizatsii silskohospodarskykh protsesiv.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu remontu zernozbyralnoho kombaina Lexion 600 firmy Claas
Keywords: технологічна схема технічного сервісу; tekhnolohichna skhema tekhnichnoho servisu; машини для збирання врожаю; mashyny dlia zbyrannia vrozhaiu; похилий конвеєр; pokhylyi konveier; демонтажний пристрій; demontazhnyi prystrii; розрахунки на міцність; rozrakhunky na mitsnist