Удосконалення організації обліку та контролю розрахунків із замовниками послуг комунального підприємства - Бєлов, Дмитро Сергійович; Bielov, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою випускної кваліфікаційної роботи є удосконалення організації обліку та контролю розрахунків із замовниками послуг комунального підприємства. Об’єктом дослідження є процес здійснення розрахунків із замовниками. Предметом дослідження є комплекс теоретичних, методологічних та практичних аспектів організації обліку та контролю в комунальних підприємствах. Metoiu vypusknoi kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia orhanizatsii obliku ta kontroliu rozrakhunkiv iz zamovnykamy posluh komunalnoho pidpryiemstva. Obiektom doslidzhennia ye protses zdiisnennia rozrakhunkiv iz zamovnykamy. Predmetom doslidzhennia ye kompleks teoretychnykh, metodolohichnykh ta praktychnykh aspektiv orhanizatsii obliku ta kontroliu v komunalnykh pidpryiemstvakh.
Udoskonalennia orhanizatsii obliku ta kontroliu rozrakhunkiv iz zamovnykamy posluh komunalnoho pidpryiemstva
Keywords: комунальне підприємство; komunalne pidpryiemstvo; розрахунки із замовниками; rozrakhunky iz zamovnykamy; організація обліку; orhanizatsiia obliku; контроль; kontrol; удосконалення; udoskonalennia