Вплив елементів біологізації технології вирощування пшениці озимої на її врожайність в умовах фермерського господарства «Олімп Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області - Котелевець, Юрій Олександрович; Kotelevets, Yurii Oleksandrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Методологія дослідження заснована на використанні теоретичних та емпіричних методів дослідження. Теоретичні методи ґрунтувалися на виявленні та постановці проблеми, висуванні та побудові наукової гіпотези, аналізі, порівнянні, абстрагуванні та інших методів. Емпіричні методи досліджень включали: вивчення літератури та результатів діяльності інших авторів, лівий досвід, спостереження, вимірювання, лабораторні дослідження, статистичну обробку результатів досліджень та інші методи. Metodolohiia doslidzhennia zasnovana na vykorystanni teoretychnykh ta empirychnykh metodiv doslidzhennia. Teoretychni metody gruntuvalysia na vyiavlenni ta postanovtsi problemy, vysuvanni ta pobudovi naukovoi hipotezy, analizi, porivnianni, abstrahuvanni ta inshykh metodiv. Empirychni metody doslidzhen vkliuchaly: vyvchennia literatury ta rezultativ diialnosti inshykh avtoriv, livyi dosvid, sposterezhennia, vymiriuvannia, laboratorni doslidzhennia, statystychnu obrobku rezultativ doslidzhen ta inshi metody.
Vplyv elementiv biolohizatsii tekhnolohii vyroshchuvannia pshenytsi ozymoi na yii vrozhainist v umovakh fermerskoho hospodarstva «Olimp Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця озима м’яка; pshenytsia ozyma miaka; добрива; dobryva; попередник; poperednyk; продуктивність; produktyvnist; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist