Шляхи досягнення ефективного управління водними ресурсами - Бугайова, Ірина Юріївна; Buhaiova, Iryna (ДДАЕУ, 2019)
Стале управління водними ресурсами в сільському господарстві може бути досягнуто різними шляхами, наприклад, за рахунок зменшення втрат води в транспортних, розподільних мережах, підвищення надійності та зниження енергоємності зрошувальної системи. Управління інформацією щодо води допоможе спрогнозувати зміну доступності води з часом, розподілити її кількість і можливість використання. The sustainable management of water resources in agriculture can be achieved in various ways, for example, by reducing water losses in transport, distribution networks, improving reliability and reducing energy intensity of the irrigation system. Managing water information will help predict the change in water availability over time, to divide its quantity and possibility of use.
Keywords: втрата води; water loss; зрошувальна мережа; irrigation network; водні ресурси; water resources