Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2021 - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
У збірнику представлені тези доповідей учасників заочної конференції у авторській редакції за тематиками: полімерне матеріалознавство; хімія та технологія композиційних наноматеріалів; аналітична хімія навколишнього середовища та продуктів агро виробництва; інноваційні технології харчової промисловості; актуальні проблеми синтезу, структури та реакційної здатності органічних та елементоорганічних сполук; електроосадження металічних і полімерних покриттів; захист від корозійного руйнування; лакофарбові та захисні покриття. The collection presents abstracts of reports of participants of the correspondence conference in author's edition on subjects: polymeric materials science; chemistry and technology of composite nanomaterials; analytical chemistry of the environment environment and products of agricultural production; innovative food technologies industry; current problems of synthesis, structure and reactivity organic and organoelement compounds; electrodeposition of metal and polymer coatings; protection against corrosion damage; paints and varnishes protective coatings.
Theoretical and experimental aspects of modern chemistry and materials TASH-2021
Keywords: полімерне матеріалознавство; polymer materials science; хімія та технологія композиційних наноматеріалів; chemistry and technology of composite nanomaterials; аналітична хімія навколишнього середовища та продуктів агро виробництва; analytical chemistry of the environment environment and agricultural products; захист від корозійного руйнування; protection against corrosion damage