Диспергатор - Кобець, Анатолій Степанович; Kobec, A. S.; Kobets, A. S.; Kobets, A.; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly S.; Сobets’, Anatoliy S.; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Pugach, A. N.; Pugach, Andrii N.; Миколенко, Світлана Юріївна; et al. (My University, 2017)
Диспергатор містить циліндр, з отворами в поверхні циліндра для диспергації, встановлений з можливістю обертового руху, що містить пристрій для введення рідини всередину циліндра, поперечний переріз отвору перевищує розміри твердих крапель, які містяться в живильній речовині, а також всередині циліндра закріплені трикутні вставки. Кут нахилу трикутних вставок змінюється в межах від 15° до 30° за напрямком обертання циліндра. Dispersant, The dispersant comprises a cylinder with apertures in the dispersion cylinder surface, mounted with a rotating motion capability, comprising a device for introducing a fluid into the cylinder, the cross section of the hole exceeds the size of the solid droplets contained in the nutrient, as well as the triangular inserts fixed inside the cylinder. The angle of inclination of the triangular inserts varies from 15 ° to 30 ° in the direction of rotation of the cylinder.
Dispersant
Keywords: живільна речовина; nutrients; диспергатор; dispersant; промисловість; industry; напрям обертання циліндра; direction of rotation of the cylinder