Онтологічні передумови інноваційної модернізації економіки - Олексюк, Віталій Олександрович; Oleksiuk, Vitaliy (ЗВО «Подільський державний університет», 2022)
Метою статті є узагальнення онтологічних передумов та особливостей інституціонального забезпечення модернізації економіки. Metoiu statti ye uzahalnennia ontolohichnykh peredumov ta osoblyvostei instytutsionalnoho zabezpechennia modernizatsii ekonomiky.
Ontological prerequisites of innovative modernization of the economy
Keywords: модернізаційні перетворення; modernizatsiini peretvorennia; онтологічні передумови; ontolohichni peredumovy; інституціональне забезпечення; instytutsionalne zabezpechennia; інноваційний розвиток; innovatsiinyi rozvytok