Фінансовий менеджмент використання основних засобів сільськогосподарського підприємства - Черниш, Олександр Андрійович; Chernysh, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Об'єктом дослідження є процеси формування, використання та відтворення основних засобів сільськогосподарського підприємства. Метою роботи є формування теоретико-методичних підходів і науково-прикладних напрямів вивчення фінансового менеджменту основних засобів та визначенні шляхів підвищення ефективності їхнього використання на сільськогосподарському підприємстві. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні рекомендації стосовно розробки шляхів підвищення ефективності фінансового менеджменту основних засобів сільськогосподарського підприємства. В ході виконання дипломної роботи магістра комплексно досліджено фінансовий менеджмент використання основних засобів сільськогосподарського підприємства. Obiektom doslidzhennia ye protsesy formuvannia, vykorystannia ta vidtvorennia osnovnykh zasobiv silskohospodarskoho pidpryiemstva. Metoiu roboty ye formuvannia teoretyko-metodychnykh pidkhodiv i naukovo-prykladnykh napriamiv vyvchennia finansovoho menedzhmentu osnovnykh zasobiv ta vyznachenni shliakhiv pidvyshchennia efektyvnosti yikhnoho vykorystannia na silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye teoretyko-metodychni zasady ta praktychni rekomendatsii stosovno rozrobky shliakhiv pidvyshchennia efektyvnosti finansovoho menedzhmentu osnovnykh zasobiv silskohospodarskoho pidpryiemstva. V khodi vykonannia dyplomnoi roboty mahistra kompleksno doslidzheno finansovyi menedzhment vykorystannia osnovnykh zasobiv silskohospodarskoho pidpryiemstva.
Finansovyi menedzhment vykorystannia osnovnykh zasobiv silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: основні засоби; fixed assets; прибутковість; profitability; результати діяльності; results of activity; сільськогосподарське підприємство; agricultural enterprise