Тенденції та перспективи інтернет-маркетингу - Таран, А.; Taran, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Інтернет-маркетинг – це новий вид маркетингу, що включає традиційні елементи комплексу маркетингу (товар, розподіл, просування, ціноутворення, маркетингові дослідження), реалізовані за допомогою інструментів мережі Інтернет у дистанційному, інтерактивному режимі, і тому забезпечує можливість прискорення, здешевлення та більш якісного здійснення всіх маркетингових процесів. Internet-marketynh – tse novyi vyd marketynhu, shcho vkliuchaie tradytsiini elementy kompleksu marketynhu (tovar, rozpodil, prosuvannia, tsinoutvorennia, marketynhovi doslidzhennia), realizovani za dopomohoiu instrumentiv merezhi Internet u dystantsiinomu, interaktyvnomu rezhymi, i tomu zabezpechuie mozhlyvist pryskorennia, zdeshevlennia ta bilsh yakisnoho zdiisnennia vsikh marketynhovykh protsesiv.
Tendentsii ta perspektyvy internet-marketynhu
Keywords: Інтернет-маркетинг; Internet-marketynh; дистанційний режим; dystantsiinyi rezhym