Ефективність використання сільськогосподарської техніки при впровадженні регенеративного землеробства - Гриценко, Олексій Юрійович; Hrytsenko, Oleksii Yuriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Дипломна робота присвячена оцінці ефективності техніки при впровадженні проєктів з регенеративного землеробства. Dyplomna robota prysviachena otsintsi efektyvnosti tekhniky pry vprovadzhenni proiektiv z reheneratyvnoho zemlerobstva.
Efektyvnist vykorystannia silskohospodarskoi tekhniky pry vprovadzhenni reheneratyvnoho zemlerobstva
Keywords: сільськогосподарська техніка; silskohospodarska tekhnika; регенеративне землеробство; reheneratyvne zemlerobstvo; ефективность техніки; efektyvnost tekhniky; деградація ґрунту; dehradatsiia gruntu