Інноваційні технології у викладанні іноземної мови в немовних вишах - Жеманова, Олена Анатоліївна; Zhemanova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуто питання того, що система освіти зазнала ряд змін і до знання іноземних мов пред'являються вимоги. Також розглянуто, які методи поєднують в собі інноваційні технології викладання іноземних мов і яку специфіку укладає в собі професійне навчання. The question of the fact that the education system has undergone a number of changes and requirements for knowledge of foreign languages is presented. It also examined what methods combine innovative technologies of teaching foreign languages and what specifics professional training encompasses.
Innovative technologies in foreign language teaching in non-language universities
Keywords: система освіти; education system; іноземна мова; foreign language; інноваційні технології; innovative technologies; професійне навчання; vocational training