Організаційно економічний механізм державного регулювання розвитку загальної середньої освіти в Україні - Карпеко, Надія Миколаївна; Karpeko, Nadiia Mykolaivna (Національний університет цивільного захисту України, 2017)
Метою дослідження є розробка теоретичних засад і практичних рекомендацій щодо вдосконалення організаційно-економічного механізму державного регулювання розвитку загальної середньої освіти в Україні. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka teoretychnykh zasad i praktychnykh rekomendatsii shchodo vdoskonalennia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu derzhavnoho rehuliuvannia rozvytku zahalnoi serednoi osvity v Ukraini.
Orhanizatsiino ekonomichnyi mekhanizm derzhavnoho rehuliuvannia rozvytku zahalnoi serednoi osvity v Ukraini
Keywords: впровадження нових економічних європейських відносин у систему освіти; vprovadzhennia novykh ekonomichnykh yevropeiskykh vidnosyn u systemu osvity; розвиток загальної середньої освіти в Україні; rozvytok zahalnoi serednoi osvity v Ukraini; державне регулювання; derzhavne rehuliuvannia; діяльності навчальних закладів; diialnosti navchalnykh zakladiv