English for professional training - Stasіuk, Tetyana; Стасюк, Тетяна Валеріївна; Goncharov, D.I.; Гончаров, Д. І. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Theses represent fundamentals on styles, techniques and methods of training communication. Тези містять положення про стилі, техніки й методики навчального спілкування.
Англійська для професійного навчання
Keywords: styles of communication; стиль спілкування; ethics of professional relations; етика професійних взаємовідносин; training communication; навчальне спілкування