Formation of professional communication in the process of foreign language learning - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
The work substantiates the structure of pedagogical communication and the structure of psychological readiness for its implementation. The article deals with the peculiarities of professional communication formation of students in a higher education institution. The purpose of the work is to analyse the expediency of teaching a foreign language discipline for students of agricultural specialties. The basic directions of professional communication formation of future specialists are determined. It is established that the quality of teaching a foreign language in higher education institutions to European standards is impossible without implementation of modern methods. У роботі обґрунтовано структуру педагогічного спілкування та структуру психологічної готовності до його здійснення. У статті розглядаються особливості формування професійного спілкування студентів у вищому навчальному закладі. Метою роботи є аналіз доцільності викладання дисципліни іноземної мови для студентів аграрних спеціальностей. Визначено основні напрями формування професійної комунікації майбутніх спеціалістів. Встановлено, що якість викладання іноземної мови у вищих навчальних закладах за європейськими стандартами неможлива без впровадження сучасних методик.
Формування професійного спілкування в процесі вивчення іноземної мови
Keywords: pedagogical communication; педагогічне спілкування; professional communication; професійне спілкування; foreign language; іноземна мова; training; навчання; higher education institution; ВНЗ; modern methods of teaching; сучасні методи навчання