Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області - Пасько, М. В.; Pasko, M. V. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Мета дипломної роботи – розробити рекомендації для підвищення ефективності технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.». Meta dyplomnoi roboty – rozrobyty rekomendatsii dlia pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.».
Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti
Keywords: технології виробництва м’яса перепелів; tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv; продуктивні показники перепелів; produktyvni pokaznyky perepeliv; перепелівництво; perepelivnytstvo