Удосконалення маркетингової системи просування продукції - Меркулова, Анастасія Сергіївна; Merkulova, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єктом дослідження є процеси організації маркетингової системи просування продукції та управління ними у ФОП Ніколаєв М.О. Дніпропетровського району, Дніпропетровської області. Метою кваліфікаційної роботи є визначення сучасних теоретичних основ і методів управління маркетингової системи просування продукції та комунікаціями підприємства їх практичне застосування та розробка напрямів щодо їх удосконалення. Методи дослідження: у роботі використані наступні методи дослідження: системно-структурний, абстрактно-логічний (для теоретичних узагальнень); економіко-статистичний (для характеристики сучасного стану підприємства); монографічний (для узагальнення досвіду розробки маркетингової системи просування продукції); економіко-математичний (для обґрунтування оптимальних рішень при формуванні системи просування продукції). Obiektom doslidzhennia ye protsesy orhanizatsii marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii ta upravlinnia nymy u FOP Nikolaiev M.O. Dnipropetrovskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblasti. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyznachennia suchasnykh teoretychnykh osnov i metodiv upravlinnia marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii ta komunikatsiiamy pidpryiemstva yikh praktychne zastosuvannia ta rozrobka napriamiv shchodo yikh udoskonalennia. Metody doslidzhennia: u roboti vykorystani nastupni metody doslidzhennia: systemno-strukturnyi, abstraktno-lohichnyi (dlia teoretychnykh uzahalnen); ekonomiko-statystychnyi (dlia kharakterystyky suchasnoho stanu pidpryiemstva); monohrafichnyi (dlia uzahalnennia dosvidu rozrobky marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii); ekonomiko-matematychnyi (dlia obgruntuvannia optymalnykh rishen pry formuvanni systemy prosuvannia produktsii).
Udoskonalennia marketynhovoi systemy prosuvannia produktsii
Keywords: розподіл продукції; product distribution; маркетингові системи просування; marketing sistems communication; реклама; promoushen; підприємство; company; стратегія; strategy