Особливості земельного оподаткування в Україні та країнах Європи - Погрібняк, Е. С.; Pohribniak, E. S.; Мачак, Тетяна Олександрівна; Machak, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуті особливості земельного оподаткування в Україні та країнах Європи. Rozghlianuti osoblyvosti zemelnoho opodatkuvannia v Ukraini ta krainakh Yevropy.
Features of land taxation in Ukraine and European countries
Keywords: податки; taxes; земельний податок; land tax; особливості земельного оподаткування; features of land taxation; платники земельного податку; land tax payers