Гендерне виховання: проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення - Мишуста, Анастасія Олександрівна; Myshusta, Anastasiia Oleksandrivna (КЗВО «ДАНО» ДОР»., 2021)
Стаття присвячена проблемним питанням у сфері гендерного виховання молоді та можливим шляхам їх вирішення. Увага акцентується на тому, що освіта має значні можливості щодо реалізації ідеї ґендерної рівності та використання потенціалу ґендерного виховання. The article is devoted to problematic issues in the field of gender education of youth and possible ways to solve them. Emphasis is placed on the fact that education has significant opportunities to implement the idea of gender equality and use the potential of gender education.
Gender education: problem issues and possible ways to solve them.
Keywords: Гендер; Gender g gender equality; гендерне виховання; gender education; гендерні стереотипи,; ender stereotypes; гендерна рівність.; gender equality