Імовірність ризику виникнення аварії на ґрунтових дамбах внаслідок фільтраційних деформацій - Гапіч, Г. В.; Hapich, H. (My University, 2019)
Встановлено, що імовірнісні показники виникнення аварії внаслідок фільтраційних деформацій не перевищують нормативно допустимі, а гідротехнічні споруди на річці Нижня Терса відповідають умовам безпечної та надійної роботи при рівні води у верхньому б’єфі на відмітці нормального підпірного горизонту. Vstanovleno, shcho imovirnisni pokaznyky vynyknennia avarii vnaslidok filtratsiinykh deformatsii ne perevyshchuiut normatyvno dopustymi, a hidrotekhnichni sporudy na richtsi Nyzhnia Tersa vidpovidaiut umovam bezpechnoi ta nadiinoi roboty pry rivni vody u verkhnomu biefi na vidmittsi normalnoho pidpirnoho horyzontu.
Imovirnist ryzyku vynyknennia avarii na gruntovykh dambakh vnaslidok filtratsiinykh deformatsii
Keywords: ризику виникнення аварії; ryzyku vynyknennia avarii; ґрунтові дамби; gruntovi damby; фільтраційні деформаці; filtratsiini deformatsi