Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви - Ковязін, Ілля Миколайович; Koviazin, Illia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета роботи – розробити науково обґрунтовану технологію виробництва солодких напоїв (нектарів) і начинок з овочів. Meta roboty – rozrobyty naukovo obgruntovanu tekhnolohiiu vyrobnytstva solodkykh napoiv (nektariv) i nachynok z ovochiv
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodkykh napoiv ta nachynok z buriaka ta morkvy
Keywords: морква; morkva; буряк; buriak; напої; napoi; начинки; nachynky; фрукти; frukty; овочі; ovochi; м’якоть; miakot; функціональний продукт; funktsionalnyi produkt; технологія; tekhnolohiia; функціональні властивості; funktsionalni vlastyvosti; виробництво; vyrobnytstvo