Механізми формування кадрового потенціалу публічної служби в Україні - Шкуро, Марія Олександрівна; Shkuro, Mariia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є теоретичне обґрунтування положень і формулювання практичних пропозицій щодо напрямів удосконалення механізмів формування кадрового потенціалу публічної служби в Україні.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia polozhen i formuliuvannia praktychnykh propozytsii shchodo napriamiv udoskonalennia mekhanizmiv formuvannia kadrovoho potentsialu publichnoi sluzhby v Ukraini
Mekhanizmy formuvannia kadrovoho potentsialu publichnoi sluzhby v Ukraini
Keywords: державна служба; derzhavna sluzhba; публічна служба; publichna sluzhba; публічне управління та адміністрування; publichne upravlinnia ta administruvannia; механізми публічного управління; mekhanizmy publichnoho upravlinnia; кадровий потенціал; kadrovyi potentsial; освіта; osvita; компетентністний підхід; kompetentnistnyi pidkhid