Управління пасивами комерційного банку та напрями їх вдосконалення - Письменников, Олександр Валерійович; Pysmennykov, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні рекомендації щодо управління пасивами комерційного банку та напрями їх вдосконалення. Predmetom doslidzhennia ye teoretyko-metodychni zasady ta praktychni rekomendatsii shchodo upravlinnia pasyvamy komertsiinoho banku ta napriamy yikh vdoskonalennia.
Upravlinnia pasyvamy komertsiinoho banku ta napriamy yikh vdoskonalennia
Keywords: управління пасивами; liabilities management; пасиви банку; bank's liabilities; депозитні програми; deposit programs; управління банківським ризиком; banking risk managemen; аналіз пасивів; liabilities analysis