Коучинг керівників як елемент управлінського консультування - Бербенець, Олена Вікторівна; Berbenets, Olena; Berbenets, O. V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В останнє десятиліття широке поширення в роботі консультантів, які працюють у сфері управління та організаційної психології, набули технології коучингу. У широкому сенсі коучинг – це стиль взаємодії з іншими людьми (і з собою), орієнтований на допомогу людині в розкритті власних ресурсів, а також в постановці найкращих для себе цілей і досягнення їх найбільш ефективними способами. V ostannie desiatylittia shyroke poshyrennia v roboti konsultantiv, yaki pratsiuiut u sferi upravlinnia ta orhanizatsiinoi psykholohii, nabuly tekhnolohii kouchynhu. U shyrokomu sensi kouchynh – tse styl vzaiemodii z inshymy liudmy (i z soboiu), oriientovanyi na dopomohu liudyni v rozkrytti vlasnykh resursiv, a takozh v postanovtsi naikrashchykh dlia sebe tsilei i dosiahnennia yikh naibilsh efektyvnymy sposobamy.
Kouchynh kerivnykiv yak element upravlinskoho konsultuvannia
Keywords: коучинг; Kouchynh; стиль управління; styl upravlinnia; стиль життя; styl zhyttia; стиль навчання; styl navchannia