Удосконалення системи надання послуг населення у сфері освіти - Джур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою роботи є дослідження напрямів удосконалення системи надання послуг населенню у сфері освіти. Об’єкт дослідження – процес удосконалення системи надання послуг населенню у сфері освіти. Предмет дослідження – теоретичні та практичні засади удосконалення системи надання послуг населенню у сфері освіти. Metoiu roboty ye doslidzhennia napriamiv udoskonalennia systemy nadannia posluh naselenniu u sferi osvity. Obiekt doslidzhennia – protses udoskonalennia systemy nadannia posluh naselenniu u sferi osvity. Predmet doslidzhennia – teoretychni ta praktychni zasady udoskonalennia systemy nadannia posluh naselenniu u sferi osvity
Udoskonalennia systemy nadannia posluh naselennia u sferi osvity
Keywords: публічне управління; public administration; освітні послуги; educational services; якість освіти; educational quality; освітня політика; educational policy; цифровізація; digitalization; партнерство; partnersh