Удосконалення управління фінансовими результатами діяльності підприємства в контексті його економічної безпеки - Невдах, Станіслав Ігорович; Nevdakh, Stanislav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження процеси, які формують умови для створення та використання фінансових ресурсів сільськогосподарського підприємства. Предметом дослідження практичні аспекти та теоретико-методологічні підходи до формування та використання фінансових ресурсів сільськогосподарського підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає у розробленні теоретичних основ, методичних підходів і практичних рекомендацій, спрямованих на вдосконалення управління фінансовими ресурсами в діяльності сільськогосподарських підприємств. Obiektom doslidzhennia protsesy, yaki formuiut umovy dlia stvorennia ta vykorystannia finansovykh resursiv silskohospodarskoho pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia praktychni aspekty ta teoretyko-metodolohichni pidkhody do formuvannia ta vykorystannia finansovykh resursiv silskohospodarskoho pidpryiemstva. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie u rozroblenni teoretychnykh osnov, metodychnykh pidkhodiv i praktychnykh rekomendatsii, spriamovanykh na vdoskonalennia upravlinnia finansovymy resursamy v diialnosti silskohospodarskykh pidpryiemstv.
Udoskonalennia upravlinnia finansovymy rezultatamy diialnosti pidpryiemstva v konteksti yoho ekonomichnoi bezpeky
Keywords: удосконалення; improvement; управління; management; фінансовиві результи; financial results; підприємство; enterprise; економічна безпека; economic security