Системний підхід до обліку й контролю фінансових результатів - Міньковська, Альона Вікторівна; Minkovska, Alyona; Тупас, Руслана Андріївна; Tupas, Ruslana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Ефективність господарської діяльності підприємства незалежно від його форми власності, організаційно-правової форми, галузевих особливостей, масштабів діяльності тощо значною мірою залежить від ефективності організації бухгалтерського обліку та налагодження інформаційних потоків з метою задоволення запитів внутрішніх та зовнішніх користувачів. Efektyvnist hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva nezalezhno vid yoho formy vlasnosti, orhanizatsiino-pravovoi formy, haluzevykh osoblyvostei, masshtabiv diialnosti toshcho znachnoiu miroiu zalezhyt vid efektyvnosti orhanizatsii bukhhalterskoho obliku ta nalahodzhennia informatsiinykh potokiv z metoiu zadovolennia zapytiv vnutrishnikh ta zovnishnikh korystuvachiv.
A systematic approach to accounting and control of financial results
Keywords: облік фінансових результатів; Accounting for financial results; контроль фінансових результатів; control of financial results; доходи; income; витрати; expenses