Підвищення конкурентної привабливості підприємств - Осадчук, Олександра Євгенівна; Osadchuk, Oleksandra (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес забезпечення конкурентної привабливості товариства з обмеженою відповідальністю «Укрпластекологія». Предметом дослідження є теоретичні та прикладні засади конкурентної привабливості, комплексна маркетингова стратегія. Метою роботи є дослідження комплексу конкурентної привабливості ТОВ «Укрпластекологія» та обґрунтування шляхів його поліпшення. Методи дослідження. При написанні роботи були використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження: спостереження, діалектичний, монографічний, методи теоретичного узагальнення та практичного порівняння, методи експертних оцінок аналіз, синтез, а також вивчення екстраполяції трендів, кореляція та ін. Obiektom doslidzhennia ye protses zabezpechennia konkurentnoi pryvablyvosti tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ukrplastekolohiia». Predmetom doslidzhennia ye teoretychni ta prykladni zasady konkurentnoi pryvablyvosti, kompleksna marketynhova stratehiia. Metoiu roboty ye doslidzhennia kompleksu konkurentnoi pryvablyvosti TOV «Ukrplastekolohiia» ta obgruntuvannia shliakhiv yoho polipshennia. Metody doslidzhennia. Pry napysanni roboty buly vykorystani zahalnonaukovi ta spetsialni metody doslidzhennia: sposterezhennia, dialektychnyi, monohrafichnyi, metody teoretychnoho uzahalnennia ta praktychnoho porivniannia, metody ekspertnykh otsinok analiz, syntez, a takozh vyvchennia ekstrapoliatsii trendiv, koreliatsiia ta in.
Pidvyshchennia konkurentnoi pryvablyvosti pidpryiemstv
Keywords: конкуренція; Competition; конкурентна привабливість; competitive attractiveness; конкурентоспроможність; competitiveness; фактори впливу; factors of influence; методи визначення; methods of determination; комплексна маркетингова стратегія; integrated marketing strategy