Організаційно-економічні аспекти управління логістичною діяльністю підприємства - Шевирталов, В.; Shevyrtalov, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Ринкові зміни, що здійснюються в нашій державі, вимагають переопрацювання та переосмислення багатьох питань розвитку та ефективного функціонування економіки. З огляду на це важливе місце займає організаційно-економічний механізм управління діяльністю підприємств, сучасною базою реалізації якого виступають логістичні підходи. Rynkovi zminy, shcho zdiisniuiutsia v nashii derzhavi, vymahaiut pereopratsiuvannia ta pereosmyslennia bahatokh pytan rozvytku ta efektyvnoho funktsionuvannia ekonomiky. Z ohliadu na tse vazhlyve mistse zaimaie orhanizatsiino-ekonomichnyi mekhanizm upravlinnia diialnistiu pidpryiemstv, suchasnoiu bazoiu realizatsii yakoho vystupaiut lohistychni pidkhody.
Orhanizatsiino-ekonomichni aspekty upravlinnia lohistychnoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; логістична діяльність; lohistychna diialnist; управління; upravlinnia