Удосконалення процесу механізації передпосвівного оборобітку ґрунту роторною машиною МПР-1,4М - Дюжник, Дмитро; Diuzhnyk, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою дипломного проекту є вдосконалення всього технологічного процесу вирощування цукрових буряків, розробка комплексу вдосконалених машин і включення їх в технологічну карту. Metoiu dyplomnoho proektu ye vdoskonalennia vsoho tekhnolohichnoho protsesu vyroshchuvannia tsukrovykh buriakiv, rozrobka kompleksu vdoskonalenykh mashyn i vkliuchennia yikh v tekhnolohichnu kartu.
Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii peredposvivnoho oborobitku gruntu rotornoiu mashynoiu MPR-1,4M
Keywords: ґрунт; grunt; роторна машина; rotorna mashyna; МПР-1,4М; MPR-1,4M; буряк; buriak; цукор; tsukor