Ефективність використання техніки при вирощуванні соняшника із застосуванням технологій цифрового землеробства та безпілотних літальних апаратів - Глушко, Олександр Юрійович; Hlushko, Oleksandr Yuriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Дипломна робота присвячена питанню підвищення ефективності вирощування соняшника застосуванням цифрових технологій землеробства та застосуванням безпілотних літальних суден. Dyplomna robota prysviachena pytanniu pidvyshchennia efektyvnosti vyroshchuvannia soniashnyka zastosuvanniam tsyfrovykh tekhnolohii zemlerobstva ta zastosuvanniam bezpilotnykh litalnykh suden.
Efektyvnist vykorystannia tekhniky pry vyroshchuvanni soniashnyka iz zastosuvanniam tekhnolohii tsyfrovoho zemlerobstva ta bezpilotnykh litalnykh aparativ
Keywords: соняшник; soniashnyk; ефективность вирощування соняшника; efektyvnost vyroshchuvannia soniashnyka; технології цифрового землеробства; tekhnolohii tsyfrovoho zemlerobstva; біологічні властивості соняшника; biolohichni vlastyvosti soniashnyka