Удосконалення процесу механізації поверхневого обробітку ґрунту з розробкою конструкції широкозахватного вирівнювача - Гулак, Поліна Дмитріївна; Hulak, Polina (ДДАЕУ, 2023)
У першому розділі представлено аналіз діяльності базового господарства. У другому розділі проведено огляд існуючих конструкцій та технічних рішень за темою проєкту. У третьому розділі представлено обґрунтування технологічного процесу та конструкції. У четвертому розділі приведено основні заходи з охорони праці при роботі з розробленою конструкцією. У п’ятому розділі приведено оцінку економічної ефективності від впровадження. U pershomu rozdili predstavleno analiz diialnosti bazovoho hospodarstva. U druhomu rozdili provedeno ohliad isnuiuchykh konstruktsii ta tekhnichnykh rishen za temoiu proiektu. U tretomu rozdili predstavleno obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta konstruktsii. U chetvertomu rozdili pryvedeno osnovni zakhody z okhorony pratsi pry roboti z rozroblenoiu konstruktsiieiu. U piatomu rozdili pryvedeno otsinku ekonomichnoi efektyvnosti vid vprovadzhennia.
Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii poverkhnevoho obrobitku gruntu z rozrobkoiu konstruktsii shyrokozakhvatnoho vyrivniuvacha
Keywords: вирівнювання ґрунту; vyrivniuvannia gruntu; поверхневий обробіток ґрунту; poverkhnevyi obrobitok gruntu; передпосівний обробіток ґрунту; peredposivnyi obrobitok gruntu; технологія вирощування; tekhnolohiia vyroshchuvannia; розпушування; rozpushuvannia