Особливості організації безоплатної передачі майна в межах одного розпорядника бюджетних коштів - Атамас, Олександр Петрович; Atamas, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Головним фінансовим підсумком діяльності бюджетної установи є показник фінансового результату. Суб‘єкти державного сектора визначають фінансові результати виконання кошторису наприкінці звітного періоду, тобто підбивають підсумки діяльності в кінці кожного кварталу та в кінці звітного року і відображають їх у формах фінансової звітності. Holovnym finansovym pidsumkom diialnosti biudzhetnoi ustanovy ye pokaznyk finansovoho rezultatu. Sub‘iekty derzhavnoho sektora vyznachaiut finansovi rezultaty vykonannia koshtorysu naprykintsi zvitnoho periodu, tobto pidbyvaiut pidsumky diialnosti v kintsi kozhnoho kvartalu ta v kintsi zvitnoho roku i vidobrazhaiut yikh u formakh finansovoi zvitnosti.
Features of the organization of free transfer of property within one manager of budget funds
Keywords: розпорядник бюджетних коштів; rozporiadnyk biudzhetnykh koshtiv; передача майна; peredacha maina