Ефективність організації фінансового менеджменту в банківській установі - Шпортюк, Наталія Леонідівна; Shportiuk, Natalia; Александрова, Анна Олександрівна; Alexandrova, Anna (Издательский дом "Интернаука", 2017)
У статті розглянуто ефективність організації фінансового менеджменту комерційного банку. The article examines the effectiveness of the organization of financial management of a commercial bank
Еfficiency of organization of financial management in banking institution
У статті розглянуто ефективність організації фінансового менеджменту комерційного банку. Також роз- глянуто елементи системи фінансового менеджменту у комерційному банку. Дослідили фінансовий менеджмент як науку про управління фінансами банку щодо розроблення і реалізацію управлінських рішень, які пов’язані з формуванням, розподілом і використанням фінансових ресурсів банку. The article examines the effectiveness of the organization of financial management of a commercial bank. Also, the elements of the financial management system in a commercial bank are considered. Investigated financial management as a science of financial management of the bank to develop and implement management decisions related to the formation, distribution and use of financial resources of the bank.
Keywords: фінансовий менеджмент; financial management; фінансовий менеджмент комерційного банку; financial management of a commercial bank; система фінансового менеджменту; financial management system; прибуток; profit