Підвищення ефективності використання посівних агрегатів адаптивними рішеннями технології Precision Planting - Титаренко, Сергій Сергійович; Tytarenko, Serhii Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Дипломна робота присвячена вирішення питання підвищення ефективності машино-тракторного парку шляхом застосування сучасних технологій землеробства, зокрема, цифрових. Ефективними інструментами підвищення показників машиновикористання можуть бути цифрова платформа AFS, онлайн платформа «Агропрофіль», цифровий софт пенетрометра S600, програмне забезпечення Climate FieldView. Цифровий контроль величини ущільнення ґрунту дозволить раціонально спроектувати технологічні процеси землеробства. Dyplomna robota prysviachena vyrishennia pytannia pidvyshchennia efektyvnosti mashyno-traktornoho parku shliakhom zastosuvannia suchasnykh tekhnolohii zemlerobstva, zokrema, tsyfrovykh. Efektyvnymy instrumentamy pidvyshchennia pokaznykiv mashynovykorystannia mozhut buty tsyfrova platforma AFS, onlain platforma «Ahroprofil», tsyfrovyi soft penetrometra S600, prohramne zabezpechennia Climate FieldView. Tsyfrovyi kontrol velychyny ushchilnennia gruntu dozvolyt ratsionalno sproektuvaty tekhnolohichni protsesy zemlerobstva.
Pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia posivnykh ahrehativ adaptyvnymy rishenniamy tekhnolohii Precision Planting
Keywords: технологічні процеси землеробства; tekhnolohichni protsesy zemlerobstva; підвищення ефективності машино-тракторного парку; pidvyshchennia efektyvnosti mashyno-traktornoho parku; застосування сучасних технологій землеробства; zastosuvannia suchasnykh tekhnolohii zemlerobstva