Обгрунтування ресурсозаощадливої технології виробництва зерна кукурудзи на поливних землях СТОВ «Хутірське» Петриківського району - Онопрієнко, Дмитро Михайлович; Оnoprієnko, Dmitro; Карнаухов, О.В.; Karnauxov, O. (ДДАЕУ, 2017)
Сучасні наукові і методологічні підходи до поетапної оцінки всього технологічного циклу формування врожаю зерна кукурудзи та практичний досвід свідчить про значні резерви зменшення енергоємності цієї культури. Є можливість інтенсивну технологію зробити ресурсозаощадливою. Suchasni naukovi i metodolohichni pidkhody do poetapnoi otsinky vsoho tekhnolohichnoho tsyklu formuvannia vrozhaiu zerna kukurudzy ta praktychnyi dosvid svidchyt pro znachni rezervy zmenshennia enerhoiemnosti tsiiei kultury. Ye mozhlyvist intensyvnu tekhnolohiiu zrobyty resursozaoshchadlyvoiu.
Obhruntuvannia resursozaoshchadlyvoi tekhnolohii vyrobnytstva zerna kukurudzy na polyvnykh zemliakh STOV «Khutirske» Petrykivskoho raionu
Keywords: обгрунтування ресурсозаощадливої технології; obhruntuvannia resursozaoshchadlyvoi tekhnolohii; виробництва зерна кукурудзи; vyrobnytstva zerna kukurudzy; поливні землі; polyvni zemli; енергоефективность агротехнології; enerhoefektyvnost ahrotekhnolohii; ресурсозбереження при вирощувані кукурудзи; resursozberezhennia pry vyroshchuvani kukurudzy