Вплив органо-мінеральних добрив і регулятору росту рослин на урожайність сої в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрополюс-Дніпро» Дніпровського району Дніпропетровської області - Буряк, Ігор Ігорович; Buriak, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
В результаті проведеної роботи встановлений позитивний влив стимуляторів росту рослин та органомінеральних добрив на ріст розвиток та урожайність сучасного високоінтенсивного сорту сої Абака. Найкращій економічний ефект забезпечив варіант з застосуванням препаратів МС Екстра та ФітбестБор+.Проведений економічний аналіз результатів досліджень, відзначено варіанти, що забезпечили найвищі рівні умовно-чистого прибутку, рентабельності та окупності V rezultati provedenoi roboty vstanovlenyi pozytyvnyi vlyv stymuliatoriv rostu roslyn ta orhanomineralnykh dobryv na rist rozvytok ta urozhainist suchasnoho vysokointensyvnoho sortu soi Abaka. Naikrashchii ekonomichnyi efekt zabezpechyv variant z zastosuvanniam preparativ MS Ekstra taFitbestBor+.Provedenyi ekonomichnyi analiz rezultativ doslidzhen, vidznacheno varianty, shcho zabezpechyly naivyshchi rivni umovno-chystoho prybutku, rentabelnosti ta okupnosti vytrat..
Vplyv orhano-mineralnykh dobryv i rehuliatoru rostu roslyn na urozhainist soi v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahropolius-Dnipro» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: соя; soia; сорт; sort; агротехніка; ahrotekhnika; стимулятор росту; stymuliator rostu; позакореневе підживлення; pozakoreneve pidzhyvlennia; вміст білка та жиру; vmist bilka ta zhyru