Моделювання симетричних поверхонь ґрунтообробних робочих органів - Тищенко, Сергій Сергійович; Tischenko, Sergiy; Крамарь, Н. А.; Kramar, N. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2013)
Наведено геометричну модель лінійчастої поверхні з напрямною, розташованою у горизонтальній площині ґрунтообробного робочого органа, що має симетричну поверхню. Shows the geometric model of a ruled surface with a guide, located in a horizontal plane symmetric tillage working body. linear surface model; soil tillage working organs; cultivator sweep.
Modeling of symmetric surface tillage of working bodies
Keywords: лінійна модель поверхні; linear surface model; робочі органи для обробітку ґрунту; soil tillage working organs; зачистка культиватора; cultivator sweep