Удосконалення організації обліку і контроль розрахунків з заробітної плати працівників бюджетної установи - Макашова, Єлизавета Валеріївна; Makashova, Yelyzaveta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Обʼєкт дослідження процес організації обліку розрахунків з заробітної плати працівників бюджетної установи. Предмет дослідження теоретико-методологічні, організаційні та практичні підходи до обліку й контролю розрахунків з заробітної плати. Метою роботи є узагальнення теоретичних основ та розробка практичних інструментів, заходів та рекомендацій щодо вдосконалення обліку розрахунків з заробітної плати працівникам бюджетних установ. Obʼiekt doslidzhennia protses orhanizatsii obliku rozrakhunkiv z zarobitnoi platy pratsivnykiv biudzhetnoi ustanovy. Predmet doslidzhennia teoretyko-metodolohichni, orhanizatsiini ta praktychni pidkhody do obliku y kontroliu rozrakhunkiv z zarobitnoi platy. Metoiu roboty ye uzahalnennia teoretychnykh osnov ta rozrobka praktychnykh instrumentiv, zakhodiv ta rekomendatsii shchodo vdoskonalennia obliku rozrakhunkiv z zarobitnoi platy pratsivnykam biudzhetnykh ustanov.
Udoskonalennia orhanizatsii obliku i kontrol rozrakhunkiv z zarobitnoi platy pratsivnykiv biudzhetnoi ustanovy
Keywords: заробітна плата; payroll; бюджетна установа; budgetary institution; облік; accounting; контроль; control; бюджетні асигнування; budget appropriations; фонд оплати праці; wage fund; звітність; reporting