Удосконалення управління прибутком підприємства для підвищення рівня його фінансово-економічної безпеки - Гаженко, Микола Вікторович; Hazhenko, Mykola (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є процес управління прибутком підприємства для підвищення рівня його фінансово-економічної безпеки. Предметом дослідження виступають теоретико-практичні аспекти що удосконалення управління прибутком підприємства для підвищення рівня його фінансово-економічної безпеки The object of the study is the process of managing the company's profit to increase the level of its financial and economic security. The subject of the study is the theoretical and practical aspects of improving the company's profit management to increase the level of its financial and economic security
Improving the company's profit management to increase the level of its financial and economic security
Keywords: ризики; risks; фінансово-економічна безпека; financial and economic security; прибуток; profit; ефективність; efficiency; резерви; reserves