Урожайність гібридів ріпаку озимого залежно від строків сівби в умовах сільськогосподарського виробничого кооперативу «Едельвейс» Новомосковського району Дніпропетровської області - Кейда, Юрій Віталійович; Keydа, Yuriy (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Дипломна робота направлена на обґрунтування технології вирощування гібридів ріпаку озимого відповідно до біологічних особливостей та строків сівби культури. Dyplomna robota napravlena na obgruntuvannya tekhnolohiyi vyroshchuvannya hibrydiv ripaku ozymoho vidpovidno do biolohichnykh osoblyvostey ta strokiv sivby kulʹtury.
Urozhaynistʹ hibrydiv ripaku ozymoho zalezhno vid strokiv sivby v umovakh silʹsʹkohospodarsʹkoho vyrobnychoho kooperatyvu «Edelʹveys» Novomoskovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: ріпак озимий; winter oilseed rape; гібрид; hybrid; строки сівби; sowing dates; структура рослин; plant structure; урожайність; yield