Удосконалення механізму управління фінансово-економічною безпекою підприємства - Денисов, Антон Євгенійович; Denysov, Anton (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є механізм управління фінансово-економічною безпекою підприємства. Предмет дослідження - теоретичні та практичні підходи щодо удосконалення механізму управління фінансово-економічною безпекою підприємства. The object of the research is the mechanism of managing the financial and economic security of the enterprise. The subject of the study is theoretical and practical approaches to improving the mechanism of managing the financial and economic security of the enterprise.
Improving the mechanism of managing the financial and economic security of the enterprise
Keywords: ефективнісь; efficiency; оцінка; evaluation; підприємство; enterprise; ризики; risks; стратегія; strategy; фінансово-економічна безпека; financial and economic security