Вплив елементів технології вирощування сої на її врожайність в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «УКРАЇНА» Синельниківського району Дніпропетровської області - Кириченко, Олександр Миколайович; Kyrychenko, Oleksandr Mykolaiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт вивчення. Процес формування продуктивності сої. Предмет дослідження. Прийоми вирощування, які включають різні технології та застосування мінеральних добрив. Методи дослідження. Методична частина експерименту базувалася на теорії багатофакторних дослідів, регресійному та дисперсійному аналізі. Obiekt vyvchennia. Protses formuvannia produktyvnosti soi. Predmet doslidzhennia. Pryiomy vyroshchuvannia, yaki vkliuchaiut rizni tekhnolohii ta zastosuvannia mineralnykh dobryv. Metody doslidzhennia. Metodychna chastyna eksperymentu bazuvalasia na teorii bahatofaktornykh doslidiv, rehresiinomu ta dyspersiinomu analizi.
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia soi na yii vrozhainist v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «UKRAINA» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: агротехніка; ahrotekhnika; сівба; sivba; соя; soia; зерно; zerno; мінеральні добрива; mineralni dobryva