Нозологічний профіль хвороб вагітності в собак у місті Новомосковськ Дніпропетровської областІ - Гудзовата, Сабіна Вікторівна; Hudzovata, S. V.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Рябоконь, Віталій Миколайович; Riabokon’, V. M.; Ryabokon, V. M. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Встановлено, що в умовах приватної клініки ветеринарної медицини міста Новомосковськ Дніпропетровської області у собак в період вагітності поширеними є вивертання піхви, аборти заразного та незаразного походження, несправжня вагітність; скручування матки, путрифікація та муміфікація плодів. It is established that in the conditions of a private veterinary clinic of the Novomoskovsk city of the Dnepropetrovsk region during pregnancy of dogs vaginal inversion, abortions of a contagious and noninfectious origin, false pregnancy are widespread; uterine twisting, putrification and mummification.
Nozological profile of pregnancy diseases of dogs in the city Novomoskovsk, Dnipropetrovsk region
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: хвороби заразної і незаразної етіології; diseases of infectious and non-infectious etiology; собака; dog; акушерська патологія; obstetric pathology; хвороби вагітності; pregnancy diseases