Проект дільниці технічного обслуговування та діагностування машинно-тракторного парку - Головченко, Ярослав Романович; Holovchenko, Yaroslav Romanovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
У сучасних умовах ефективне функціонування машинно-тракторного парку (МТП) є ключовим чинником забезпечення стабільності та продуктивності аграрного сектору України. Зростаючі вимоги до якості та обсягів сільськогосподарської продукції обумовлюють необхідність удосконалення систем технічного обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки, зокрема тракторів і автомобілів. Це сприяє не лише підвищенню їх експлуатаційної надійності, а й зниженню загальних витрат на утримання техніки. U suchasnykh umovakh efektyvne funktsionuvannia mashynno-traktornoho parku (MTP) ye kliuchovym chynnykom zabezpechennia stabilnosti ta produktyvnosti ahrarnoho sektoru Ukrainy. Zrostaiuchi vymohy do yakosti ta obsiahiv silskohospodarskoi produktsii obumovliuiut neobkhidnist udoskonalennia system tekhnichnoho obsluhovuvannia ta remontu silskohospodarskoi tekhniky, zokrema traktoriv i avtomobiliv. Tse spryiaie ne lyshe pidvyshchenniu yikh ekspluatatsiinoi nadiinosti, a y znyzhenniu zahalnykh vytrat na utrymannia tekhniky. .
Proekt dilnytsi tekhnichnoho obsluhovuvannia ta diahnostuvannia mashynno-traktornoho parku
Keywords: машинно-тракторний парк; mashynno-traktornyi park; господарство; hospodarstvo; зерно; zerno; бобові; bobovi; насіння; nasinnia