Механізм державного управління регіональним розвитком на засадах фінансової децентралізації - Сидоренко, Станіслава Валеріївна; Sydorenko, Stanislava (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
У дисертаційному дослідженні обґрунтовано теоретичні положення та розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення механізму державного управління регіональним розвитком на засадах фінансової децентралізації. U dysertatsiinomu doslidzhenni obgruntovano teoretychni polozhennia ta rozrobleno praktychni rekomendatsii shchodo udoskonalennia mekhanizmu derzhavnoho upravlinnia rehionalnym rozvytkom na zasadakh finansovoi detsentralizatsii.
Mekhanizm derzhavnoho upravlinnia rehionalnym rozvytkom na zasadakh finansovoi detsentralizatsii
Keywords: державне управління; derzhavne upravlinnia; зарубіжний досвід; zarubizhnyi dosvid; комплексний механізм; kompleksnyi mekhanizm; механізми державного управління; mekhanizmy derzhavnoho upravlinnia; регіональний розвиток; rehionalnyi rozvytok; синергетичний підхід; synerhetychnyi pidkhid; сталий розвиток; stalyi rozvytok; фінансова децентралізація; finansova detsentralizatsiia