Розповсюдження хвороб вагітності у кролиць - Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V. (Полтавський ДАУ, 2022)
В умовах індивідуальних господарств населення міста Дніпро у кролиць в період вагітності поширеними є несправжня вагітність, муміфікація, інфекційні аборти і викидні, які виникають при захворюванні самок міксоматозом, спірохетозом й пастерельозом та народження мертвих плодів. V umovakh indyvidualnykh hospodarstv naselennia mista Dnipro u krolyts v period vahitnosti poshyrenymy ye nespravzhnia vahitnist, mumifikatsiia, infektsiini aborty i vykydni, yaki vynykaiut pry zakhvoriuvanni samok miksomatozom, spirokhetozom y pasterelozom ta narodzhennia mertvykh plodiv.
Rozpovsiudzhennia khvorob vahitnosti u krolyts
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: акушерсько-гінекологічна патологія; akushersko-hinekolohichna patolohiia; кролиці; krolytsi; хвороби вагітності; khvoroby vahitnosti