Управління потенціалом виробничої потужності дилерського сервісного підприємства - Субочев, Олександр Іванович; Subochev, Oleksandr; Дальокін, Андрій Сергійович; Dalekin, Andrew (Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва, 2018)
Показником ефективності роботи сервісного підприємства і реалізації потенціалу його є коефіцієнт використання виробничої потужності. Визначені наступні показники: резерв збільшення коефіцієнта використання виробничої потужності сервісного підприємства від поліпшення якості послуг і умов обслуговування, резерв підвищення коефіцієнта використання виробничої потужності сервісного підприємства від поліпшення якості послуг у виробничій зоні, показник технічного стану обладнання, інструменту та оснащення, призначених для виконання робіт на посту, питома вага операцій. An indicator of the efficiency of a service enterprise and its potential implementation is the coefficient of utilization of production capacity. The following indicators were determined: the reserve for increasing the coefficient of utilization of the production capacity of the service enterprise from the improvement of the quality of services and conditions of service, the reserve for increasing the coefficient of utilization of the production capacity of the service enterprise from the improvement of the quality of services in the production zone, the indicator of the technical condition of the equipment, tools and equipment intended for the execution of works at the post, the share of operations.
Managing the potential of the productive capacity of the dealership service enterprise
Keywords: сервісне підприємство; Service enterprise; виробнича потужність; production capacity; коефіцієнт використання; utilization rate