Просторовий зв’язок електричної провідності ґрунту та врожайності гібрида соняшнику Ясон - Бець, Т. Ю.; Bets, T. (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2011)
Установлено достовірний просторовий зв’язок між електропровідністю ґрунту і врожайністю гібрида. Оцінка геостатистичних показників та аналіз карт просторової мінливості свідчать про сильну просторову залежність досліджуваних показників. Accurate spatial relationship is established between the electrical conductivity of soil and hybrid seed production. Assessment and analysis of indicators of geostatistical mapping of spatial variability indicate a strong spatial dependence of the studied parameters.
Spatial relationship of soil electric conductivity and seed production of hybrid sunflower Jason
Keywords: гібрид соняшнику Ясон; Jason sunflower hybrid; врожайність; yield; електропровідність; electrical conductivity; просторовий зв’язок; spatial relationship