Внутрішній контроль, як складова ефективної системи управління підприємством - Серченко, Є.; Serchenko, Ye. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Контроль як функція управління забезпечує прийняття оперативних та стратегічних рішень в галузі управління підприємством. Основне призначення контролю - це забезпечення дотримання діючого законодавства, оцінка економічної ефективності фінансово-господарської діяльності підприємства. Kontrol yak funktsiia upravlinnia zabezpechuie pryiniattia operatyvnykh ta stratehichnykh rishen v haluzi upravlinnia pidpryiemstvom. Osnovne pryznachennia kontroliu - tse zabezpechennia dotrymannia diiuchoho zakonodavstva, otsinka ekonomichnoi efektyvnosti finansovo-hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva.
Vnutrishnii kontrol, yak skladova efektyvnoi systemy upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: внутрішній контроль; vnutrishnii kontrol; системи управління підприємством; systemy upravlinnia pidpryiemstvom; оцінка економічної ефективності підприємства; otsinka ekonomichnoi efektyvnosti pidpryiemstva