Підвищення ефективності внутрішньоґрунтового способу внесення рідких добрив - Касяненко, Владислав Анатолійович; Kasianenko, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
В дипломній роботі аналізується сучасний стан, особливості та агротехнічні вимоги смугового обробітку ґрунту в системі землеробства. Проведено аналіз конструкції знаряддя для смугової обробки грунту. V dyplomnii roboti analizuietsia suchasnyi stan, osoblyvosti ta ahrotekhnichni vymohy smuhovoho obrobitku gruntu v systemi zemlerobstva. Provedeno analiz konstruktsii znariaddia dlia smuhovoi obrobky hruntu.
Pidvyshchennia efektyvnosti vnutrishnogruntovoho sposobu vnesennia ridkykh dobryv
Keywords: грунт; hrunt; култиватор; kultyvator; смуговий обробіток; smuhovyi obrobitok; грунтообробні знаряддя; hruntoobrobni znariaddia